Bedrijven in Almere

Ultimum: Cyber security bedrijf in Almere

Er zijn een aantal bedrijven in Almere, zoals Ultimum. Toch kan er maar één de beste zijn en als het op veiligheid van je ICT-omgeving aankomt is dit een belangrijke eigenschap. Niet alleen heeft het bedrijf ruim 20 jaar ervaring, maar kiezen prominente organisaties voor Ultimum als Cyber security specialist in Almere. Naast Cybersecurity levert het bedrijf specialisten in IT consulting en kan je het gehele of gedeeltelijke IT beheer uitbesteden. Met diverse MITSS  oplossingen worden koppelingen gemaakt met bestaande applicaties. Daarnaast kunnen lopende IT vraagstukken met deze software op een slimme manier worden getackeld en geautomatiseerd.

Het lijken in de eerste instantie kleine en specifieke markten, maar cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag. Zeker met het oog op de toekomst blijft dit een zeer zwakke plek in veel organisaties. Naast datalekken en kleine incidenten kan een virus of hacker de gehele ICT-omgeving platleggen. In een aantal gevallen is dit afgelopen jaar ook gebeurd. Uiteraard helpt Ultimum ook in zo'n situatie, maar je wilt en moet dit eigenlijk voor zijn.

EthicalHacking

Nederland loopt voor in technologie, waardoor veel systemen, applicaties, organisaties en gegevens online beschikbaar zijn. Hierdoor staat Nederland in de top 5 van aantrekkelijkste landen voor cyberaanvallen. Er is dan ook een stijgende lijn in het aantal bedrijven dat jaarlijks slachtoffer wordt van een aanval. Heeft u inzicht in de kwetsbaarheden en cyberrisico's? Doen jullie wel genoeg en wat is eigenlijk genoeg? Doe een gratis scan of bel gerust even! Met Pentesten en ethische hackers kan het veiligheidsniveau worden bepaald. Vervolgens ontvang je een rapportage van de zwakke plekken en een advies om deze te beveiligen. Ook in de nazorg en een beleid kan Ultimum een belangrijke rol spelen.

IT Outsourcing in Almere

Organisaties besparen vaak op tijd en kosten, waarmee je de focus weer kan leggen op de corebusiness. Naast dat je geen tijd meer kwijt bent aan IT Beheer is het systeem nog beveiligd ook en kan je deze dagelijks laten monitoren. Hiermee is alles in één keer helemaal geregeld en blijft de organisatie zorgeloos door draaien. Heb je een vraagstuk, hulp nodig of wil je de infrastructuur en het beheer zo snel mogelijk uitbesteden? Neem dan gerust even contact op met één van de specialisten. Zij helpen graag.